Aanmelden

Muziek maken doe je samen...

Mensen de sterren van de hemel laten zingen?

Durf jij een inspirator te zijn?

Jouw passie voor muziek overdragen?

The world needs great teachers!!

Wat is jouw stijl?

You have a strong voice, and something to say?!?

Alles uit jezelf en anderen halen?

Wat sterk is uit innerlijke overtuiging, faalt nooit!

Aanbod

Afhankelijk van je insteek, wensen en ambities zijn er verschillende trajecten die je bij BMEC kunt doorlopen:

Vooropleiding Rockacademie / HBO muziek (Bachelor of Arts)

Je bent niet alleen al (enigszins) gevorderd, maar hebt ook de ambitie om een beroepsopleiding in de muziek te gaan volgen en wil je daar optimaal op voorbereiden. Daarvoor biedt BMEC ook passend onderwijs in de vorm van de vooropleiding License To Rock.


Vooropleiding Docent Muziek Academie voor Muziekeducatie (Bachelor of Education)

Als je je wilt voorbereiden op een voltijdstudie Docent Muziek is het aan te bevelen je kansen op toelating significant te vergroten door de vooropleiding bijvoorbeeld te combineren met je eindexamenjaar HAVO of VWO. Die vooropleiding verzorgt BMEC ook, in Tilburg

The Next Level

Gevorderden: je kunt al echt goed spelen en/of zingen (je bent wellicht zelfs op een professioneel niveau bezig), maar komt niet (meer) verder op de plaats waar je nu les hebt (of je hebt nog nooit les gehad) en wil graag een nieuwe impuls aan je spel geven. Inspiratie opdoen, nieuwe dingen ontdekken, je grenzen verleggen. BMEC heeft de mensen in huis die jou wel verder kunnen helpen! Wij maken dan op basis van een persoonlijke intake sessie speciaal voor jou een programma op maat, gericht op jouw specifieke wensen.

Reguliere muzieklessen, instrumentgebonden (zang, gitaar, bas, drums, toetsen)

Beginnend tot gevorderd niveau, vanaf 6 tot uiterlijk 103 jaar. Naar keuze werk je of individueel, of in kleine groepjes (tot maximaal 4 personen) samen met je vakdocent aan je skills. Wil je niet alleen op je zolderkamertje aan de bak, maar ook optreden, samen met anderen? Join the club!  Dan kun je aan de bak tijdens de fameuze Best Music Experiences. Indeling bij een docent vindt altijd pas plaats nadat je een proefles hebt gehad. Tijdens deze proefles kun je aangeven wat je wensen zijn, en kan de docent een inschatting maken van de mogelijkheden.

Muziek kent geen (leef)tijd.

Er zal dan ook altijd behoefte zijn aan inspirerende, toegewijde muziekdocenten voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Wil jij mensen inspireren en helpen om op die manier tot zelfexpressie te komen, om hun eigen creativiteit te (her)vinden?

Jong geleerd....

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat muziek maken een zeer sterk positieve invloed op de ontwikkeling van jonge mensen heeft. Iedereen wordt er beter van! Wil jij daar jouw steentje aan bijdragen? 

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC werkt geheel genrevrij. Er bestaat geen voorkeur voor licht of klassiek, musical of pop, jazz of rock, etc. Muziek is voor iedereen, van jong tot oud, dus dient het onderwijs daar ook ruimte voor te bieden. Alle muziek, vanuit het hart gespeeld, is in onze ogen altijd goed, ongeacht genre, stijl of niveau. Als de liefde er maar is! 

Muziek geeft kleur aan het leven.

Hoe kleurrijker, hoe beter! Wat je voorkeuren ook zijn, alle stijlen en genres zijn welkom! We nodigen je uit om vooral je kleurrijke zelf te zijn; je bent dan altijd een verrijking voor iedereen om je heen. 

Zelfvertrouwen, durven staan voor wie je bent!

BMEC biedt een veilige omgeving waarin je je eigen talenten kunt ontdekken en ontplooien. Jij mag er zijn, en je mag gehoord en gezien worden! Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Ontdek hier op welke manier jij die omgeving ook voor anderen kunt creëren!