Aanmelden

Muziek maken doe je samen...

Mensen de sterren van de hemel laten zingen?

Durf jij een inspirator te zijn?

Jouw passie voor muziek overdragen?

The world needs great teachers!!

Wat is jouw stijl?

You have a strong voice, and something to say?!?

Alles uit jezelf en anderen halen?

Wat sterk is uit innerlijke overtuiging, faalt nooit!

Latest news

Sena Performers Muziekproductiefonds steunt AiP vinylrelease!

Sena Performers Muziekproductiefonds steunt AiP vinylrelease!
19 juni 2020

Sena steunt BMEC AiP project

De Raad van Aangeslotenen besloot medio maart 2020 een extra tranche van het Sena Performers Muziekproductiefonds beschikbaar te stellen.  De extra aanvraagronde bleek een overweldigend, maar ook pijnlijk succes. Bij een beschikbaar bedrag van 300.000 euro kwamen in enkele weken tijd voor ruim 500 projecten aanvragen binnen voor een bedrag van 2,3 miljoen euro. Een bevestiging van de grote nood in de sector! 

Dankbaar

We zijn dan ook ongelofelijk dankbaar dat ons project, ondanks de enigszins afwijkende insteek, temidden van al deze aanvragen bijna volledig werd gehonoreerd! Hierdoor is het ondanks alle uitdagingen waarvoor we ons geplaats zien deze roerige tijden toch mogelijk om vorm te geven aan datgene wat we de samenleving met het Artist in Progress programma willen teruggeven. 

 

Verzamelalbum AiP artiesten

Dit verzamelalbum is een manier waarop we samen met alle betrokkenen alsnog vorm en inhoud kunnen geven aan datgene waar we in geloven, nu het jaarlijkse Artistic Research Festival niet meer gehouden kon worden. Er zal eigen werk op staan van de artiesten die dit jaar aan het AiP programma deelnemen en dat ook tijdens dit jaar is gemaakt. 

Online én op vinyl

Dankzij de steun van het Sena Performers Muziekproductiefonds zijn we nu niet alleen in staat om dit album online uit te brengen, maar het ook op vinyl te laten persen. Een tastbaar resultaat, dat je echt vast kunt houden. Even niet digitaal. Maar gewoon echt..... Compleet met artwork, en leuke feitjes erop vermeld.

Om even echt voor te gaan zitten, en op je in te laten werken. Binnenkort meer nieuws!!! 

 

 

Muziek kent geen (leef)tijd.

Er zal dan ook altijd behoefte zijn aan inspirerende, toegewijde muziekdocenten voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Wil jij mensen inspireren en helpen om op die manier tot zelfexpressie te komen, om hun eigen creativiteit te (her)vinden?

Jong geleerd....

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat muziek maken een zeer sterk positieve invloed op de ontwikkeling van jonge mensen heeft. Iedereen wordt er beter van! Wil jij daar jouw steentje aan bijdragen? 

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC werkt geheel genrevrij. Er bestaat geen voorkeur voor licht of klassiek, musical of pop, jazz of rock, etc. Muziek is voor iedereen, van jong tot oud, dus dient het onderwijs daar ook ruimte voor te bieden. Alle muziek, vanuit het hart gespeeld, is in onze ogen altijd goed, ongeacht genre, stijl of niveau. Als de liefde er maar is! 

Muziek geeft kleur aan het leven.

Hoe kleurrijker, hoe beter! Wat je voorkeuren ook zijn, alle stijlen en genres zijn welkom! We nodigen je uit om vooral je kleurrijke zelf te zijn; je bent dan altijd een verrijking voor iedereen om je heen. 

Zelfvertrouwen, durven staan voor wie je bent!

BMEC biedt een veilige omgeving waarin je je eigen talenten kunt ontdekken en ontplooien. Jij mag er zijn, en je mag gehoord en gezien worden! Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Ontdek hier op welke manier jij die omgeving ook voor anderen kunt creëren!