Aanmelden

Muziek maken doe je samen...

Mensen de sterren van de hemel laten zingen?

Durf jij een inspirator te zijn?

Jouw passie voor muziek overdragen?

The world needs great teachers!!

Wat is jouw stijl?

You have a strong voice, and something to say?!?

Alles uit jezelf en anderen halen?

Wat sterk is uit innerlijke overtuiging, faalt nooit!

Latest news

Vooropleiding Docent Muziek weer gestart

Vooropleiding Docent Muziek weer gestart
1 oktober 2020

Een diepe buiging

voor mensen die, gedreven door wat ze voor ogen hebben, aan een nieuw avontuur beginnen, niet wetend wat het ze brengen zal. 

Aan een een vooropleiding beginnen is niet zomaar iets. Vaak moet dit in combinatie met school, studie of werk, hetgeen de nodige discipline en wilskracht vergt. Daarbij komt nog dat de uitkomst nooit gegarandeerd is. Het is dan ook prachtig en heel inspirerend om weer te mogen werken met een nieuwe groep HELDEN. 

Samen met het hele team zijn we met veel plezier aan dit nieuwe jaar begonnen, en mogen we weer aan het werk met bijzondere, gedreven en getalenteerde mensen die die ambitie hebben om het muziekvirus zoveel mogelijk te verspreiden. Wat een cadeau! 

 

We wensen de deelnemers een heel inspirerend jaar toe, vol ontdekkingen, ontmoetingen, inzichten en vooral heel veel voldoening! 

 

Muziek kent geen (leef)tijd.

Er zal dan ook altijd behoefte zijn aan inspirerende, toegewijde muziekdocenten voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Wil jij mensen inspireren en helpen om op die manier tot zelfexpressie te komen, om hun eigen creativiteit te (her)vinden?

Jong geleerd....

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat muziek maken een zeer sterk positieve invloed op de ontwikkeling van jonge mensen heeft. Iedereen wordt er beter van! Wil jij daar jouw steentje aan bijdragen? 

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC werkt geheel genrevrij. Er bestaat geen voorkeur voor licht of klassiek, musical of pop, jazz of rock, etc. Muziek is voor iedereen, van jong tot oud, dus dient het onderwijs daar ook ruimte voor te bieden. Alle muziek, vanuit het hart gespeeld, is in onze ogen altijd goed, ongeacht genre, stijl of niveau. Als de liefde er maar is! 

Muziek geeft kleur aan het leven.

Hoe kleurrijker, hoe beter! Wat je voorkeuren ook zijn, alle stijlen en genres zijn welkom! We nodigen je uit om vooral je kleurrijke zelf te zijn; je bent dan altijd een verrijking voor iedereen om je heen. 

Zelfvertrouwen, durven staan voor wie je bent!

BMEC biedt een veilige omgeving waarin je je eigen talenten kunt ontdekken en ontplooien. Jij mag er zijn, en je mag gehoord en gezien worden! Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Ontdek hier op welke manier jij die omgeving ook voor anderen kunt creëren!