Vooropleiding Rockacademie & vooropleiding docent Muziek

 

Vergroot nu zelf je kans op plaatsing op de Rockacademie!

Jaarlijks melden zich alleen al voor de Rockacademie een slordige 500 mensen aan. Met doorgaans maar zo'n 40 (voor het cursusjaar 2015 2016 waren het er zelfs maar ca 18!!!) beschikbare plaatsen per jaar, gelijkelijk te verdelen over alle 8 disciplines, lijkt het misschien een onbegonnen zaak. Maar toch...

Meteen een paar honderd plaatsen overslaan?


Je kunt bij BMEC jouw kansen echter aanzienlijk vergroten om op de Rockacademie toegelaten te worden. Als één van de eersten en als enige in heel Nederland bieden we een uniek programma aan dat deelnemers een evenzeer unieke garantie biedt. Sluit je de License To Rock vooropleiding met goed gevolg af, dan krijg je namelijk een aanbeveling van BMEC mee en sla je automatische de eerste zware selectieronde in de toelatingsprocedure over. Jazeker! Dan mag je dus meteen deelnemen aan de tweede ronde (auditie en gehoortest).


Officially licensed by Fontys Rockacademie!

Vanaf 07 november 2008 mag BMEC als een van de eersten in Nederland zich officieel presenteren als houder van de unieke Rockacademie licentie. Dit houdt in dat wij zelf kandidaten mogen aandragen voor het officiële toelatingsexamen Rockacademie, uiteraard alleen indien wij dezen daartoe geschikt achten.


Hiervoor dient wel een speciaal traject gevolgd te worden, afgestemd op niveau en ontwikkeling van de desbetreffende aspirant Rockacademicus. Een traject dat een goede voorbereiding biedt op het unieke onderwijs en de karakteristieke werkwijze van de Rockacademie.

 

Vooropleiding Fontys Academie voor Muziekeducatie (docent Muziek)

Wil je je optimaal voorbereiden op een studie aan de Academie voor Muziekeducatie? Wil je weten of het vak docent Muziek jou op het lijf geschreven is? Als je deze vooropleiding, die in nauwe samenwerking met Fontys Hogeschool voor de Kunsten wordt verzorgd, succesvol afsluit, ben je verzekerd van een probleemloze start van een boeiende, maar intensieve studie docent Muziek.  

 

Ook voor andere HBO muziekopleidingen

Ook voor specifieke voorbereidingen op toelatingsexamens voor andere muziekopleidingen (Conservatoria, Herman Brood academie, Popacademie, etc.) zijn er mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.