...let's share music...

 

Over Best Music Education Centre

Een unieke club voor iedereen die van muziek houdt! BMEC biedt haar leden een totaalconcept, waarbij modern, innovatief popmuziekonderwijs voor zowel recreanten als (aspirant) beroepsmusici onderdeel uitmaakt van een veel bredere ervaring, gebaseerd op de gedachte: "Let's share music". BMEC is geen muziekschool... BMEC is veel meer dan dat! Het is een bijzondere club van muziekliefhebbers. Lidmaatschap  biedt de mogelijkheid om je te ontwikkelen op allerlei gebieden.  Lid zijn van deze club geeft alvast de volgende 10 waardevolle privileges:

 • Een inspirerende setting, waarin beleving, passie, samen spelen en delen centraal staan.
 • Een veilige omgeving, waarin iedereen zich welkom voelt en zichzelf durft te zijn.
 • Een op samenspel gerichte werkwijze, die direct verbonden is en blijft aan de praktijk van de hedendaagse popmuziek.
 • Onderwijs van hoge kwaliteit, maar strevend naar toegankelijkheid voor iedereen.
 • Alle faciliteiten voor dit onderwijs zijn beschikbaar in eigen huis.
 • Innovatief onderwijs, geschoeid op dezelfde leest als die van de inmiddels vermaarde Rockacademie , die op dit gebied een pioniersrol in Europa vervult.
 • Onderwijs, voortdurend in beweging, met een scherp oog voor de actualiteit, een gezonde dosis zelfkritiek en gedreven door de wens het beste uit iedereen te halen.
 • Gedreven, gecertificeerde, enthousiaste en inspirerende docenten die hun vak verstaan, zowel als muzikant en als (heel belangrijk!) docent.
 • Spelen is het motto, en dan geen "voorspeelavonden" maar gewoon echte popconcerten, voor en door cursisten, samen met professionele muzikanten, op echte podia met alles erop en eraan, voor geïnteresseerd publiek.
 • In heel Nederland de enige echte, gelicenseerde vooropleiding Rockacademie en overige HBO muziekopleidingen voor talenten die een professionele muziekcarrière ambiëren.
 • En er is meer...

Spelen bij BMEC resulteert dus altijd in het verleggen van je grenzen, stukje bij beetje, in jouw eigen tempo, op een manier die bij jou past.

Persoonlijke groei

Muziek is expressie, het verklanken van gevoelens. Dat betekent dat iedere muzikant altijd een stukje van zichzelf blootgeeft als hij of zij speelt. En jezelf blootgeven, dat moet je durven. Om dit te durven, moet je je veilig voelen en op je gemak, je moet jezelf kunnen zijn. Alleen dan kun je bepaalde drempels overwinnen. Durven staan voor wie je bent, geloven in je eigen ideeen, met zelfvertrouwen jezelf kunnen presenteren, kunnen genieten van wat je doet. Dat is de kern van muziek maken. BMEC biedt jou een omgeving waarin dat mogelijk is. Als wij op die manier kunnen bijdragen aan zowel jouw persoonlijke groei als die van onszelf, is onze missie geslaagd!