Aanmelden

Muziek maken doe je samen...

De sterren van de hemel zingen!?

Niks zolderkamer! Live on stage!

Hey GrooveMonster!!

The world needs more guitar!!

Bass is the new black!

You wanna have a strong voice?!?

Ritme is alles, alles is ritme...

Drums & Percussie

Vind je het leuk om op dingen te meppen? Wordt iedereen om je heen altijd compleet gestoord van je getrommel met en op van alles en nog wat? Maak jij van elk voorwerp dat je in handen krijgt op een of andere manier een muziekinstrumentje waar je ritmes mee kunt maken? Heb je altijd energie over? Dan zou dit wel eens iets voor jou kunnen zijn! Als drummer of percussionist zijn alle eigenschappen die we zojuist noemden namelijk juist absoluut een must! Bovendien is het leuk om te doen en kun je met bijna alles en iedereen meespelen, al meteen vanaf het begin!

Cursus drummen

Als drummer ben je het kloppend hart van je band. De beat is van jou! Heb je wel eens gevoeld wat er gebeurt als je op het podium met een compleet uitversterkt drumstel je bassdrumpedaal intrapt? Dat is nog eens een machtig gevoel....!

Van het kleinste, meest breekbare liedje tot het meest brute metalcore geweld, drums vervullen zonder uitzondering altijd een bijna onmisbare rol. Je speelt weliswaar geen akkoorden of melodieën, maar bent toch heel bepalend voor de sound en sfeer van de muziek die je met anderen speelt.

Ben jij een goede teamspeler die ook durft te leiden? Dan staat er hier bij ons een drumkruk voor je klaar!

Meer over Percussie.....

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Jong geleerd....

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat muziek maken een zeer sterk positieve invloed op de ontwikkeling van jonge mensen heeft. Iedereen wordt er beter van!

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Muziek geeft kleur aan het leven.

Hoe kleurrijker, hoe beter! Wat je voorkeuren ook zijn, alle stijlen en genres zijn welkom! Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Zelfvertrouwen, durven staan voor wie je bent!

BMEC biedt een veilige omgeving waarin je je eigen talenten kunt ontdekken en ontplooien. Jij mag er zijn, en je mag gehoord en gezien worden! Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!