Aanmelden

Muziek maken doe je samen...

De sterren van de hemel zingen!?

Niks zolderkamer! Live on stage!

Hey GrooveMonster!!

The world needs more guitar!!

Bass is the new black!

You wanna have a strong voice?!?

Elektrisch- en akoestisch gitaar leren spelen

Beginners elektrisch gitaar, alsook akoestisch gitaar krijgen individueel en/of in groepsverband les van docenten... en elkaar! BMEC kent alle stijlen binnen het popidioom en levert lessen voor alle leeftijden en alle niveau’s.
Toelatingseisen: geen.

Geen trucjes, maar gewoon echt gitaar leren spelen. Dat is het idee. Gitaar is cool!:

Elektrische gitaar leren spelen voor beginners

Spelen wordt pas leuk als je daarin jezelf kunt zijn. Leren in groepsverband is dan ook een belangrijke pijler in het lesprogramma. Op deze manier doe je ervaring op met het samenspelen en het naar elkaar luisteren. Je leert zo bovendien niet alleen van je docent (die tenslotte niet van alle stijlen alles kan weten!), maar profiteert ook van elkaars kennis.

Alle mogelijke muzikale voorkeuren zijn welkom. Het gaat niet om onze voorkeuren, maar om die van jou! Gitaar leren spelen is een persoonlijke zaak; zo ook onze lessen!

Het is voor beginners overigens zeer wenselijk bij aanschaf van een instrument het advies van de docent in acht te nemen. Dit kan blessureleed, pijn in de portemonnee, of beiden, wellicht voorkomen.

Elektrische gitaar voor gevorderden

Ook dat is natuurlijk mogelijk! Kom langs en vertel ons wat je graag verder wil ontwikkelen. We kunnen altijd iets voor je betekenen. 

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Jong geleerd....

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat muziek maken een zeer sterk positieve invloed op de ontwikkeling van jonge mensen heeft. Iedereen wordt er beter van!

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Muziek geeft kleur aan het leven.

Hoe kleurrijker, hoe beter! Wat je voorkeuren ook zijn, alle stijlen en genres zijn welkom! Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Zelfvertrouwen, durven staan voor wie je bent!

BMEC biedt een veilige omgeving waarin je je eigen talenten kunt ontdekken en ontplooien. Jij mag er zijn, en je mag gehoord en gezien worden! Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!