Aanmelden

Muziek maken doe je samen...

De sterren van de hemel zingen!?

Niks zolderkamer! Live on stage!

Hey GrooveMonster!!

The world needs more guitar!!

Bass is the new black!

You wanna have a strong voice?!?

Zangles, ofwel Vocals

Wij hebben bewust voor de naam "vocals" gekozen, omdat in de popmuziek van vandaag de dag de stem op zoveel verschillende manieren gebruikt wordt. Van grunten tot rappen, van soul tot klassiek, het spectrum is heel breed geworden. Denk dus niet te snel dat jouw stijlvoorkeur niet mogelijk zou zijn!

Zang vereist, meer nog dan bij andere instrumenten, een sterke focus op het juiste gebruik van het gehele lichaam. Dit betekent dat er erg veel aandacht nodig is voor de essentiële basistechnieken. Bovendien wordt tijdens de zangles veel aandacht besteed aan de voor elke richting specifieke onderwerpen.

Ook voor de zangers en zangeressen geldt dat er regelmatig optredens zullen zijn op de roemruchte Best Music Experience, waarbij je volop de gelegenheid krijgt om samen met anderen te spelen, nieuwe mensen te leren kennen en zo je passie te delen.

CVT, Complete Vocal Technique (Catherine Sadolin), EVTS

Er wordt tijdens de zangles gewerkt volgens moderne methodieken waarbij de docent samen met jou op zoek gaat naar die methodiek die het beste bij jouw karakter en jouw stem past. Je leert de verschillende kwaliteiten van je eigen stem kennen en op een gezonde, verantwoorde manier gebruiken in je eigen voordeel. Zo kun je werken aan een eigen stijl, die bij je past en die je een herkenbaar eigen geluid oplevert, ongeacht het genre of de stijl waar je voorkeur naar uitgaat. Houd je van donkerbruine soul, snoeiharde rock, singer/songwriterliedjes, sixties of nederlandstalig, we maken geen onderscheid, iedereen is welkom!

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Jong geleerd....

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat muziek maken een zeer sterk positieve invloed op de ontwikkeling van jonge mensen heeft. Iedereen wordt er beter van!

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Muziek geeft kleur aan het leven.

Hoe kleurrijker, hoe beter! Wat je voorkeuren ook zijn, alle stijlen en genres zijn welkom! Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Zelfvertrouwen, durven staan voor wie je bent!

BMEC biedt een veilige omgeving waarin je je eigen talenten kunt ontdekken en ontplooien. Jij mag er zijn, en je mag gehoord en gezien worden! Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!