Aanmelden

Muziek maken doe je samen...

De sterren van de hemel zingen!?

Niks zolderkamer! Live on stage!

Hey GrooveMonster!!

The world needs more guitar!!

Bass is the new black!

You wanna have a strong voice?!?

Coming up next
Best Music Experience 2019
30 juni, 13:00 - 15:00

Best Music Experience 2019

Categorie: Optredens - live muziek
Locatie: BMEC LTR, Jacob van Wassenaerstraat 69, 5684 CR, Best

Spelen. Samen met anderen. Dat is uiteindelijk het mooiste dat er is. Dat samen muziek maken staat dan ook centraal bij alle evenementen die BMEC organiseert, ongeacht niveau of leeftijd. Kunnen spelen in samenstellingen van verschillende niveaus, zodat iedereen elkaar meeneemt, blijft altijd een bijzondere ervaring, of je nu beginnend bent, of al een oude rot in het vak. Muziek doet niet aan "goed - beter - best".  Muziek = delen! 

Dit jaar maakt het BME programma deel uit van het allereerste BMEC Artistic Research Festival, dat het hele weekend duurt. Op zondagmiddag wordt de laatste dag van dit festival geopend met een afwisselend programma, verzorgd door talent uit eigen kweekvijver, van jong tot oud. ! Natuurlijk met de bekende Best Music Experience insteek: optredens van onze eigen artiesten, in de rug gesteund door begeleidingsbands bestaand uit leerlingen van BMEC, zowel regulier als van onze opleiding Artist in Progress (vooropleiding Rockacademie / HBO muziek), en onze docenten.

Na het BME programma zijn er nog allerlei artiesten te zien en horen die op dit moment aan het  Artist in Progress programma deelnemen, of dat in het verleden hebben gedaan. 

Kortom, van alles te zien en beleven dus! 

 

Locatie: JC Todo, J.v. Wassenaerstraat 69 Best

 

Toegang gratis tot 12 jaar.

Wees er vroeg bij en bestel HIER je tickets met Early Bird-korting (geldig tot 12 juni) !  

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Jong geleerd....

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat muziek maken een zeer sterk positieve invloed op de ontwikkeling van jonge mensen heeft. Iedereen wordt er beter van!

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Muziek geeft kleur aan het leven.

Hoe kleurrijker, hoe beter! Wat je voorkeuren ook zijn, alle stijlen en genres zijn welkom! Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Zelfvertrouwen, durven staan voor wie je bent!

BMEC biedt een veilige omgeving waarin je je eigen talenten kunt ontdekken en ontplooien. Jij mag er zijn, en je mag gehoord en gezien worden! Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!