Aanmelden

Muziek maken doe je samen...

De sterren van de hemel zingen!?

Niks zolderkamer! Live on stage!

Hey GrooveMonster!!

The world needs more guitar!!

Bass is the new black!

You wanna have a strong voice?!?

Latest news

Open Dag BMEC 2 juni

Open Dag BMEC 2 juni
2 mei 2013

 Met Pearl Jozefzoon, Michael Katon, Arthur Lijten

BMEC heeft dit jaar nogal het een en ander te vieren! Bijvoorbeeld dat we sinds 1 mei jongstleden op een prachtige nieuwe locatie zijn begonnen. Of dat we in samenwerking met Stichting Luctor de Instrumentheek hebben opgestart. Of dat we inmiddels een langgekoesterde droom kunnen verwezenlijken: een plek waar alle popmuziekdisciplines samenkomen: gitaar, drums, bas, keys, zang, percussie, bandlessen, DJ productie, in een setting die past bij de BMEC visie.  Of dat we inmiddels een geweldig fijn docententeam hebben, dat al jaren met grote toewijding hard werkt om het beste uit zichzelf en de BMEC cursisten te halen. Of dat we de beste vooropleiding Rockacademie van Nederland hebben. Of dat we inmiddels het vijfde Best VETstival organiseren!

Ja, gewoon in Best!

Kortom: alle reden voor een feestje! Genieten van de zang van Pearl Jozefzoon, masterclass bluesgitaar en natuurlijk een optreden van doorgewinterde US blueslegende Michael Katon (momenteel op tournee in Europa), of van de inspirerende drumworshops van Arthur Lijten, die zijn muzikaliteit, virtuositeit en artisticiteit op een geheel eigen wijze tot uiting brengt in zijn spel.  Het is allemaal mogelijk op zondag 2 juni. Gewoon in Best! 

Wil je meer weten over de unieke BMEC werkwijze?  Tijdens deze Open Dag is er volop de gelegenheid om al je vragen over ons onderwijs beantwoord te krijgen, of kennis te maken met onze docenten.

Meer info over het programma

 

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Jong geleerd....

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat muziek maken een zeer sterk positieve invloed op de ontwikkeling van jonge mensen heeft. Iedereen wordt er beter van!

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Muziek geeft kleur aan het leven.

Hoe kleurrijker, hoe beter! Wat je voorkeuren ook zijn, alle stijlen en genres zijn welkom! Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Zelfvertrouwen, durven staan voor wie je bent!

BMEC biedt een veilige omgeving waarin je je eigen talenten kunt ontdekken en ontplooien. Jij mag er zijn, en je mag gehoord en gezien worden! Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!