Aanmelden

Muziek maken doe je samen...

De sterren van de hemel zingen!?

Niks zolderkamer! Live on stage!

Hey GrooveMonster!!

The world needs more guitar!!

Bass is the new black!

You wanna have a strong voice?!?

Latest news

Sena Performers Muziekproductiefonds steunt AiP vinylrelease!

Sena Performers Muziekproductiefonds steunt AiP vinylrelease!
19 juni 2020

Sena steunt BMEC AiP project

De Raad van Aangeslotenen besloot medio maart 2020 een extra tranche van het Sena Performers Muziekproductiefonds beschikbaar te stellen.  De extra aanvraagronde bleek een overweldigend, maar ook pijnlijk succes. Bij een beschikbaar bedrag van 300.000 euro kwamen in enkele weken tijd voor ruim 500 projecten aanvragen binnen voor een bedrag van 2,3 miljoen euro. Een bevestiging van de grote nood in de sector! 

Dankbaar

We zijn dan ook ongelofelijk dankbaar dat ons project, ondanks de enigszins afwijkende insteek, temidden van al deze aanvragen bijna volledig werd gehonoreerd! Hierdoor is het ondanks alle uitdagingen waarvoor we ons geplaats zien deze roerige tijden toch mogelijk om vorm te geven aan datgene wat we de samenleving met het Artist in Progress programma willen teruggeven. 

 

Verzamelalbum AiP artiesten

Dit verzamelalbum is een manier waarop we samen met alle betrokkenen alsnog vorm en inhoud kunnen geven aan datgene waar we in geloven, nu het jaarlijkse Artistic Research Festival niet meer gehouden kon worden. Er zal eigen werk op staan van de artiesten die dit jaar aan het AiP programma deelnemen en dat ook tijdens dit jaar is gemaakt. 

Online én op vinyl

Dankzij de steun van het Sena Performers Muziekproductiefonds zijn we nu niet alleen in staat om dit album online uit te brengen, maar het ook op vinyl te laten persen. Een tastbaar resultaat, dat je echt vast kunt houden. Even niet digitaal. Maar gewoon echt..... Compleet met artwork, en leuke feitjes erop vermeld.

Om even echt voor te gaan zitten, en op je in te laten werken. Binnenkort meer nieuws!!! 

 

 

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Jong geleerd....

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat muziek maken een zeer sterk positieve invloed op de ontwikkeling van jonge mensen heeft. Iedereen wordt er beter van!

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Muziek geeft kleur aan het leven.

Hoe kleurrijker, hoe beter! Wat je voorkeuren ook zijn, alle stijlen en genres zijn welkom! Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Zelfvertrouwen, durven staan voor wie je bent!

BMEC biedt een veilige omgeving waarin je je eigen talenten kunt ontdekken en ontplooien. Jij mag er zijn, en je mag gehoord en gezien worden! Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!