Aanmelden

Muziek maken doe je samen...

De sterren van de hemel zingen!?

Niks zolderkamer! Live on stage!

Hey GrooveMonster!!

The world needs more guitar!!

Bass is the new black!

You wanna have a strong voice?!?

Over BMEC

Een unieke club voor iedereen die van muziek houdt! BMEC biedt haar leden een totaalconcept, waarbij modern, innovatief popmuziekonderwijs voor zowel recreanten als (aspirant) beroepsmusici onderdeel uitmaakt van een veel bredere ervaring, gebaseerd op de gedachte: "Let's share music". BMEC is geen muziekschool... BMEC is veel meer dan dat! Het is een bijzondere club van muziekliefhebbers. Lidmaatschap  biedt de mogelijkheid om je te ontwikkelen op allerlei gebieden.  Lid zijn van deze club geeft alvast de volgende waardevolle privileges:

 • Een inspirerende setting, waarin beleving, passie, samen spelen en delen centraal staan.
 • Een veilige omgeving, waarin iedereen zich welkom voelt en zichzelf durft te zijn.
 • Een op samenspel gerichte werkwijze, die direct verbonden is en blijft aan de praktijk van de hedendaagse popmuziek.
 • Onderwijs van hoge kwaliteit, maar strevend naar toegankelijkheid voor iedereen.
 • Alle faciliteiten voor dit onderwijs zijn beschikbaar in eigen huis.
 • Innovatief onderwijs, genrevrij en met oog en oor voor ieders talent
 • Onderwijs, voortdurend in beweging, met een scherp oog voor de actualiteit, een gezonde dosis zelfkritiek en gedreven door de wens het beste uit iedereen te halen.
 • Gedreven, gecertificeerde, enthousiaste en inspirerende docenten die hun vak verstaan, zowel als muzikant en als (heel belangrijk!) docent.
 • Spelen is het motto, en dan geen "voorspeelavonden" maar gewoon echte popconcerten, voor en door cursisten, samen met professionele muzikanten, op echte podia met alles erop en eraan, voor geïnteresseerd publiek.
 • Is er, naast talent, ook sprake van de motivatie om serieus in muziek verder te gaan, dan is instroom bij BMEC College of Music rechtstreeks mogelijk.
 • En er is meer...

Spelen bij BMEC resulteert dus altijd in het verleggen van je grenzen, stukje bij beetje, in jouw eigen tempo, op een manier die bij jou past.

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Jong geleerd....

Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat muziek maken een zeer sterk positieve invloed op de ontwikkeling van jonge mensen heeft. Iedereen wordt er beter van!

Muziek kent geen (leef)tijd.

BMEC biedt een podium voor iedereen, van jong tot oud, van beginnend tot ervaren. Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Muziek geeft kleur aan het leven.

Hoe kleurrijker, hoe beter! Wat je voorkeuren ook zijn, alle stijlen en genres zijn welkom! Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!

Zelfvertrouwen, durven staan voor wie je bent!

BMEC biedt een veilige omgeving waarin je je eigen talenten kunt ontdekken en ontplooien. Jij mag er zijn, en je mag gehoord en gezien worden! Muziek, vanuit het hart gespeeld, is altijd goed, ongeacht genre, of niveau. Kom eens langs tijdens een Best Music Experience, of maak een afspraak!