Aanmelden
Latest news

N-Join The Music gaat van start!

N-Join The Music gaat van start!
8 januari 2016

Er schuilt een kunstenaar in ieder van ons...

In september 2016 begint er in samenwerking met het Heerbeeck College in Best bijzonder, nieuw project, waar iedereen aan mee kan doen die graag muziek wil (leren) maken.  Onder begeleiding van een speciale coach (onze eigen Michel Nienhuis!)  werken de deelnemers  gedurende een aaneengesloten periode van een 10-tal weken samen met anderen aan een muzikale productie die ze zelf mogen gaan invullen. Iedere deelnemer zal, ongeacht zijn of haar niveau, samen met de coach altijd een passende uitdaging vinden voor het eigen aandeel in de productie die uiteindelijk samen neergezet zal worden. Dus of iemand nu al zingt, drumt, harp speelt, of klarinet, of liedjes schrijft, of songteksten, of nog helemaal niets van dat alles maar dat wel graag zou willen gaan doen, is dit een kans om iets moois te maken!

Natuurlijk werken de deelnemers samen toe naar een moment waarop ze kunnen laten zien wat ze hebben gecreëerd. Dit optreden wordt samen met het Heerbeeck College gepland en georganiseerd. Hierover zsm meer informatie.

 N-Join the Music! is een project voor vernieuwend muziekonderwijs, en opgezet door BMEC en Cultuurspoor Best samen.

 

 

Artistic research als brug naar blijvend succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarig traject met een compleet programma dat door de opzet geschikt is voor makers in alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition).

Of je nu al jarenlang muziekmaker bent, of net je eerste serieuze stappen zet op dit pad, als je de vrijheid die artistic research biedt aandurft, staat er geen maat op je groei. Spring met ons mee, jij bent welkom!

Dit is de praktijk

Ervaring is een kostbaar goed. Het Artist in Progress traject is dan ook niet "gebaseerd op de praktijk", maar is die praktijk!

We spelen geen schooltje, maar bieden volop de gelegenheid om ervaringen en inzichten op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde zijn voor het vinden van zijn of haar eigen weg. 

Artistieke ontwikkeling = verbinding

Voor veel mensen, of ze nu aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, of al jaren actief zijn in deze wereld,  blijkt het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens dit traject, dat door sommigen als een  vooropleiding wordt ingezet, maar door anderen vaak weer veel meer als een persoonlijk, artistiek ontwikkelingstraject,  werk je met allemaal mensen die net als jij zich graag verder willen ontwikkelen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

 "Artist in Progress" programma uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarig deeltijdtraject aan, volledig gericht op artistieke ontwikkeling. 

Je hoeft geen specialist te zijn in een specifieke discipline, alle muziekmakers zijn welkom! Door het complete palet aan expertise dat we in huis hebben, wordt dit deeltijdtraject ook wel ingezet als vooropleiding in één van onderstaande disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. Zoek je het echter niet om weer "naar school te gaan", maar wil je je wel verder ontwikkelen, dan kan dit genrevrije programma zeker ook iets voor jou zijn!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact en werken vaak alleen. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen, of zoek je naar impulsen om je ideeën verder te ontwikkelen? We geloven in wederzijdse inspiratie. Come join the club...  Ons deeltijd Artist in Progress programma is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Something to say?

Ambitie. Art. Ambacht. 

Voor een artiest onlosmakelijk verbonden begrippen. Heb jij wat te vertellen..? Ontdek hoe je jouw Art, jouw Ambitie en jouw Ambacht kunt verbinden op een manier die voldoening geeft, en jou daarmee een bron van inspiratie doet zijn voor de wereld om je heen.