Aanmelden

Virtual Tour Artist in Progress

Live @ YouTube! 

Op zoek naar inspiratie?

Tijd voor nieuwe ideeen? Klaar met de zolderkamer?

CoVid-19 Protocol

We dragen een gezamenlijke verantwoordelijkheid om niet alleen iedereen die bij BMEC actief is zich prettig en veilig te doen voelen, maar ook alle overige gebruikers van de locatie waar we gevestigd zijn. Dat betekent dat we, of we persoonlijk nu wel of niet bevreesd zijn voor besmetting, zoveel mogelijk zullen doen om de onderstaande afspraken te respecteren. 

Jouw aanwezigheid op de locaties van BMEC betekent dat je gezond bent en je confirmeert aan de onderstaande afspraken: 

Algemeen

 •  Houd 1,5 meter afstand van elkaar

 • Was je handen regelmatig. Bij binnenkomst van een ruimte desinfecteer je je handen

 • Geen handen schudden, knuffels, etc

 • Hoesten in de elleboog

 • Blijf thuis wanneer jij (of iemand van je huisgenoten) corona-gerelateerde klachten heeft, of als je in contact bent geweest met iemand die een test moet afnemen

 • Spreek elkaar aan (help elkaar herinneren) op het navolgen van het protocol

 

Gebouw

 • Kom niet te vroeg
 • Blijf niet langer dan noodzakelijk in het gebouw
 • Gebruik de desinfectievloeistofdispensers (Scrabble!!) voor je handen
 • Maak zo min mogelijk gebruik van het toilet en was na afloop je handen
 • Op de gangen: houd rekening met de 1,5 meter regel

 

Ruimtes

 • Het maximaal aantal personen per ruimte wordt op de deur aangegeven
 • De ruimtes moeten worden geventileerd; per ruimte wordt aangegeven hoe dit is geregeld
 • Na gebruik dient een ruimte 10 minuten leeg te staan t.b.v. ventilatie (deuren open)

 

Extra aandachtspunten BMEC

 • Het is verplicht om je handen te desinfecteren voordat je een piano of een ander gedeeld instrument gaat bespelen
 • Je dient voor een eigen microfoon te zorgen; deze kunnen niet worden geleend
 • Gebruikt meubilair en/of apparatuur moet na gebruik worden gedesinfecteerd met alcoholdoekjes
 • Zingen in een binnenruimte moet geschieden op tenminste 1,5 m afstand. Als er een besmetting is geconstateerd in een groep die samen gezongen heeft, wordt iedereen (ook al heeft men afstand gehouden) die aanwezig was als een overig (niet nauw) contact van een bevestigde COVID-19-patiënt beschouwd.

 

Vermoeden van Corona

Zodra jij of een persoon in jouw huishouden een vermoeden heeft van Corona, ben je verplicht om dit te melden aan BMEC. Wij zullen vervolgens overleggen wat er gedaan moet worden om de veiligheid van elke bezoeker in dit pand te kunnen blijven garanderen en eventueel contactonderzoek mogelijk te maken. Wij zullen uiteraard vertrouwelijk met deze informatie omgaan.

 

Algemene Richtlijnen RIVM

BMEC volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid en Gemeente Tilburg met betrekking tot het coronavirus in Tilburg. Mochten aanwijzingen vanuit het RIVM onverhoopt wijzigen, dan worden er tijdig passende maatregelen getroffen. Meer info hierover is ook te vinden op de site van het RIVM

 

Contact

Mocht je vragen hebben, kun je ons altijd bereiken via e-mail.

Bellen kan natuurlijk ook. 

Artistic research als brug naar blijvend succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarig traject met een compleet programma dat door de opzet geschikt is voor makers in alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition).

Of je nu al jarenlang muziekmaker bent, of net je eerste serieuze stappen zet op dit pad, als je de vrijheid die artistic research biedt aandurft, staat er geen maat op je groei. Spring met ons mee, jij bent welkom!

Dit is de praktijk

Ervaring is een kostbaar goed. Het Artist in Progress traject is dan ook niet "gebaseerd op de praktijk", maar is die praktijk!

We spelen geen schooltje, maar bieden volop de gelegenheid om ervaringen en inzichten op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde zijn voor het vinden van zijn of haar eigen weg. 

Artistieke ontwikkeling = verbinding

Voor veel mensen, of ze nu aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, of al jaren actief zijn in deze wereld,  blijkt het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens dit traject, dat door sommigen als een  vooropleiding wordt ingezet, maar door anderen vaak weer veel meer als een persoonlijk, artistiek ontwikkelingstraject,  werk je met allemaal mensen die net als jij zich graag verder willen ontwikkelen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

 "Artist in Progress" programma uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarig deeltijdtraject aan, volledig gericht op artistieke ontwikkeling. 

Je hoeft geen specialist te zijn in een specifieke discipline, alle muziekmakers zijn welkom! Door het complete palet aan expertise dat we in huis hebben, wordt dit deeltijdtraject ook wel ingezet als vooropleiding in één van onderstaande disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. Zoek je het echter niet om weer "naar school te gaan", maar wil je je wel verder ontwikkelen, dan kan dit genrevrije programma zeker ook iets voor jou zijn!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact en werken vaak alleen. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen, of zoek je naar impulsen om je ideeën verder te ontwikkelen? We geloven in wederzijdse inspiratie. Come join the club...  Ons deeltijd Artist in Progress programma is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Something to say?

Ambitie. Art. Ambacht. 

Voor een artiest onlosmakelijk verbonden begrippen. Heb jij wat te vertellen..? Ontdek hoe je jouw Art, jouw Ambitie en jouw Ambacht kunt verbinden op een manier die voldoening geeft, en jou daarmee een bron van inspiratie doet zijn voor de wereld om je heen.