Aanmelden
Coming up next
BMEC Sunday Session
26 mei, 20:15 - 23:00

BMEC Sunday Session

Categorie: Optredens - live muziek
Locatie: BMEC Artist in Progress, Jacob van Wassenaerstraat 69, 5684 CR, Best

Een plaats waar iedereen de vrijheid geniet om zichzelf te zijn. Waar je samen met anderen gewoon simpelweg genieten kunt van het delen van heel bijzondere momenten. Alleen, met familie, met vrienden, het is om het even. Je hoeft er niets te doen, dan alleen maar alles gewoon over je heen laten komen. Live muziek van een uitzonderlijk niveau, altijd weer verrassend, door even verrassende formaties gespeeld. Soms grappige, soms intense, maar bovenal inspirerende momenten met elkaar delen, in een aangename, warme sfeer in een intieme setting. Musici en vocalisten die pal naast je voor zichzelf en voor jou aan het spelen zijn en er samen met jou van een bijzondere avond genieten. Je voelt je er thuis, kunt je geriefelijk laten zakken in een oude sofa en er je laten verrassen door de vele bijzondere momenten die voorbijkomen. En het mooiste: je wandelt er gewoon binnen, zonder een euro te betalen. Bestaat dat echt? JA!! Welkom in de wereld die BMEC Sunday Sessions heet...

Elke laatste zondag van de maand is er zo'n BMEC Sunday Session, onder leiding van Niels Quaijtaal en Nicole van Hoof. Daar ben je, wie je ook bent, welkom om onder het genot van een hapje en een drankje geheel gratis en voor niets de oren eens te komen laten verwennen in een sfeervol ingerichte, tot huiskamer omgetoverde grote zaal van BMEC College of Music te Best.

Line up voor deze editie volgt zodra bekend...

Locatie: JC Todo, J.v. Wassenaerstraat 69 Best

Vooropleiding Rockacademie een brug naar succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition), inclusief bandcoaching én CA training (solfège). Na meer dan 10 jaar zijn we niet alleen hofleverancier voor de Rockacademie maar leveren we daarnaast ook vele succesvolle studenten aan andere HBO muziekopleidingen.

Vooropleiding begint nooit te vroeg

Ervaring is een kostbaar goed. Je krijgt door de praktijkgerichte opzet van de vooropleiding volop de gelegenheid om de ervaring op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde is voor het vinden van zijn of haar weg in de jungle die "muziekindustrie" heet. 

Vooropleiding bij BMEC opent deuren

Voor veel mensen die aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, is het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens deze vooropleiding werk je met allemaal mensen die net als jij graag verder willen komen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

Vooropleiding "Artist in Progress" uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. We werken genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen? We werken graag met jou aan jouw muziek. Onze vooropleiding is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

The art of rhyme... Hone your skills!

Woordkunstenaars weet je welkom! In deze wereld, beheerst door social media, is het een steeds grotere uitdaging om tot je eigen, unieke sound te komen en daar publiek voor te vinden. Nederlandstalig, Engelstalig, no-matter-what-voor-talig, onze vooropleiding is gericht op het versterken van je artistieke statement. Heb jij wat te vertellen..?