Aanmelden
Coming up next
EMMERELL -
23 februari, 13:45 - 14:45

EMMERELL - "Black Sand Romance"

Categorie: Artist Presentation
Locatie: BMEC Artist in Progress, Jacob van Wassenaerstraat 69, 5684 CR, Best

"Ik ben een uitsteller. Voornamelijk omdat ik vastloop en niet (meer) weet hoe verder." - Merel Donders

 

Ik ben in februari 2018 begonnen aan mijn EP opnames. 5 tracks. En hij is nog steeds niet af... Maar 23 februari 2019 is nu mijn deadline geworden dat mijn EP helemaal klaar is. Inclusief een marketingplan en duidelijk product… the whole shebang!

Het is mij nu nog te onduidelijk wat ik precies op die EP wil laten horen. Vooral hoe ik dat vorm geef qua sound en hoe ik mezelf wil profileren als artiest. Ik ben begonnen te onderzoeken wat MIJN sound is en hoe ik mezelf on stage en via social media wil laten zien waardoor het plaatje klopt.

Bio

Merel Donders is de vurigste zangeres van Tilburg.

Als EMMERELL onderscheidt zij zich niet alleen met haar wilde rode haardos, ook haar rauwe geluid en energieke performance vallen op.

EMMERELL is een podiumbeest met een uitstraling die zich slechts door één term laat omschrijven. Star. Quality.

Een Geluid, persoonlijkheid en urgentie die om een podium schreeuwen. De muziek van EMMERELL is rauw, stoer en doordrenkt van blues invloeden.

 

 

 

 

Vooropleiding Rockacademie een brug naar succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition), inclusief bandcoaching én CA training (solfège). Na meer dan 10 jaar zijn we niet alleen hofleverancier voor de Rockacademie maar leveren we daarnaast ook vele succesvolle studenten aan andere HBO muziekopleidingen.

Vooropleiding begint nooit te vroeg

Ervaring is een kostbaar goed. Je krijgt door de praktijkgerichte opzet van de vooropleiding volop de gelegenheid om de ervaring op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde is voor het vinden van zijn of haar weg in de jungle die "muziekindustrie" heet. 

Vooropleiding bij BMEC opent deuren

Voor veel mensen die aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, is het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens deze vooropleiding werk je met allemaal mensen die net als jij graag verder willen komen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

Vooropleiding "Artist in Progress" uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. We werken genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen? We werken graag met jou aan jouw muziek. Onze vooropleiding is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

The art of rhyme... Hone your skills!

Woordkunstenaars weet je welkom! In deze wereld, beheerst door social media, is het een steeds grotere uitdaging om tot je eigen, unieke sound te komen en daar publiek voor te vinden. Nederlandstalig, Engelstalig, no-matter-what-voor-talig, onze vooropleiding is gericht op het versterken van je artistieke statement. Heb jij wat te vertellen..?