Aanmelden
Coming up next
Introductieweekend
27 september - 29 september 2019

Introductieweekend "Artist in Progress"

Locatie: BMEC AiP Farmhouse, Heppeneert (BE)

Een goed begin is het halve werk

We zien het elk jaar opnieuw: ons Artist in Progress traject kan nog een behoorlijke "rollercoaster" blijken te zijn voor zowel het team als voor de deelnemers. Logisch, want er komt erg veel op je af, en artistieke groei is niet mogelijk zonder de nodige dingen echt aan te gaan met jezelf! 

Deelnemers en team kamperen dit weekend op een prachtige locatie in het bedevaartsoord Heppeneert (BE). Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag is er ruimschoots gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, en een beeld te krijgen van wat je het komende jaar kunt verwachten (ook van jezelf). 

Aan de hand van workshops, sessies en presentaties krijg je duidelijkheid over de principes van artistic research, onze manier van werken, en hoe je die naar jouw eigen situatie kunt vertalen. 

Samen eten, praten, muziek ervaren, van een kampvuur genieten, inspireren en geïnspireerd worden, en tegelijkertijd ook serieus aan de slag zijn met jouw eigen artistieke ontwikkeling. Focus vinden. Dat is het doel van dit weekend. 

Aan het eind van dit weekend ga je naar huis met een concreet plan voor semester 1, toegesneden op jouw specifieke wensen en behoeften. Dan ben je optimaal voorbereid om te gaan beginnen aan een nieuwe reis! 

Dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor deelnemers aan het "Artist in Progress" traject.

Vooropleiding Rockacademie een brug naar succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition), inclusief bandcoaching én CA training (solfège). Na meer dan 10 jaar zijn we niet alleen hofleverancier voor de Rockacademie maar leveren we daarnaast ook vele succesvolle studenten aan andere HBO muziekopleidingen.

Vooropleiding begint nooit te vroeg

Ervaring is een kostbaar goed. Je krijgt door de praktijkgerichte opzet van de vooropleiding volop de gelegenheid om de ervaring op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde is voor het vinden van zijn of haar weg in de jungle die "muziekindustrie" heet. 

Vooropleiding bij BMEC opent deuren

Voor veel mensen die aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, is het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens deze vooropleiding werk je met allemaal mensen die net als jij graag verder willen komen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

Vooropleiding "Artist in Progress" uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. We werken genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen? We werken graag met jou aan jouw muziek. Onze vooropleiding is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

The art of rhyme... Hone your skills!

Woordkunstenaars weet je welkom! In deze wereld, beheerst door social media, is het een steeds grotere uitdaging om tot je eigen, unieke sound te komen en daar publiek voor te vinden. Nederlandstalig, Engelstalig, no-matter-what-voor-talig, onze vooropleiding is gericht op het versterken van je artistieke statement. Heb jij wat te vertellen..?