Aanmelden
Coming up next
Juan Gonzalez -
26 januari, 13:45 - 14:45

Juan Gonzalez - "Hoe Nu Verder?"

Categorie: Artist Presentation
Locatie: BMEC Artist in Progress, Jacob van Wassenaerstraat 69, 5684 CR, Best

"Wie / wat blijft er eigenlijk van mij over als het gitaarspelen wegvalt?" - Juan Gonzalez

Bio

Mijn naam is Juan Gonzalez en ik ben beperkt met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Helaas heb ik eind 2014 een hersenbloeding gehad waardoor ik halfzijdig verlamd ben geraakt. Mijn grote passie was gitaarspelen en alles wat daar bij hoort. Als oud conservatoriumstudent en daarna docent aan de Rockacademie heb ik vele jaren mijn vak kunnen uitoefenen met muziek maken. Ook muziekeducatie en studentbegeleiding had enorm mijn belangstelling. Na de revalidatie stond ik voor de vraag: 'Hoe nu verder?" Spelen en lesgeven ging immers niet meer.

Hoe kun je toch een waardevol leven leiden als je passie wegvalt? Hoe motiveer je jezelf om de scherven bij elkaar te rapen en weer verder te gaan?

 

Achtergrond NAH letsel

 

VK14.jpg

Vooropleiding Rockacademie een brug naar succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition), inclusief bandcoaching én CA training (solfège). Na meer dan 10 jaar zijn we niet alleen hofleverancier voor de Rockacademie maar leveren we daarnaast ook vele succesvolle studenten aan andere HBO muziekopleidingen.

Vooropleiding begint nooit te vroeg

Ervaring is een kostbaar goed. Je krijgt door de praktijkgerichte opzet van de vooropleiding volop de gelegenheid om de ervaring op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde is voor het vinden van zijn of haar weg in de jungle die "muziekindustrie" heet. 

Vooropleiding bij BMEC opent deuren

Voor veel mensen die aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, is het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens deze vooropleiding werk je met allemaal mensen die net als jij graag verder willen komen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

Vooropleiding "Artist in Progress" uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. We werken genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen? We werken graag met jou aan jouw muziek. Onze vooropleiding is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

The art of rhyme... Hone your skills!

Woordkunstenaars weet je welkom! In deze wereld, beheerst door social media, is het een steeds grotere uitdaging om tot je eigen, unieke sound te komen en daar publiek voor te vinden. Nederlandstalig, Engelstalig, no-matter-what-voor-talig, onze vooropleiding is gericht op het versterken van je artistieke statement. Heb jij wat te vertellen..?