Aanmelden
Coming up next
Lotte Nobelen -
30 maart, 13:45 - 14:45

Lotte Nobelen - "MAG. IK. ZIJN?"

Categorie: Artist Presentation
Locatie: BMEC Artist in Progress, Jacob van Wassenaerstraat 69, 5684 CR, Best

"Ik gooi de boel om!" ...


"Volledig je eigen creatieve ding doen als sessiemuzikant wordt erg lastig. En dat is logisch, want je bent in dienst van. Jij levert een zo goed mogelijk product af aan jouw opdrachtgever. Plus, jouw opdrachtgever moet ook weer een goed product afleveren aan zijn opdrachtgever. Ik begreep de belangen maar al te goed en ik wist alle wensen over het algemeen prima te vervullen. 'Falen' stond niet in mijn optielijstje. Het is een pittige wereld en daarbij krijg je zo af en toe de nodige "opbouwende" feedback. Dan zette ik maar weer een extra tandje bij, ‘hard werken zul je!’. Maar uuuuuhm… WAAR in dit verhaal, en WIE ben IK dan eigenlijk?! " - Lotte Nobelen

Bio

Lotte's passie is de mens én muziek. Naar haar idee staat artistieke ontwikkeling niet los van persoonlijke ontwikkeling. Vanuit die gedachte deelt ze de kennis en ervaringen die ze opdoet tijdens haar blijvende zoektocht als vocalist, schrijfster, coach, en mens, verwerkt in muziek en dialoog. 

"Hey That's No Way To Say Goodbye" 

 

 

Vooropleiding Rockacademie een brug naar succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition), inclusief bandcoaching én CA training (solfège). Na meer dan 10 jaar zijn we niet alleen hofleverancier voor de Rockacademie maar leveren we daarnaast ook vele succesvolle studenten aan andere HBO muziekopleidingen.

Vooropleiding begint nooit te vroeg

Ervaring is een kostbaar goed. Je krijgt door de praktijkgerichte opzet van de vooropleiding volop de gelegenheid om de ervaring op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde is voor het vinden van zijn of haar weg in de jungle die "muziekindustrie" heet. 

Vooropleiding bij BMEC opent deuren

Voor veel mensen die aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, is het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens deze vooropleiding werk je met allemaal mensen die net als jij graag verder willen komen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

Vooropleiding "Artist in Progress" uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. We werken genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen? We werken graag met jou aan jouw muziek. Onze vooropleiding is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

The art of rhyme... Hone your skills!

Woordkunstenaars weet je welkom! In deze wereld, beheerst door social media, is het een steeds grotere uitdaging om tot je eigen, unieke sound te komen en daar publiek voor te vinden. Nederlandstalig, Engelstalig, no-matter-what-voor-talig, onze vooropleiding is gericht op het versterken van je artistieke statement. Heb jij wat te vertellen..?