Aanmelden
Coming up next
Tijnn Verbruggen -
6 april, 13:45 - 14:45

Tijnn Verbruggen - "mur-mur en de eindeloze zoektocht naar sound"

Categorie: Artist Presentation
Locatie: BMEC Artist in Progress, Jacob van Wassenaerstraat 69, 5684 CR, Best

"We maken muziek die een iets hogere spanningsboog vereist dan de meeste popliedjes, met veel rust en ambient invloeden. Ons streven is om onze eigen muzikale voorkeuren te behouden, terwijl we het ook enigszins toegankelijk houden." - Tijnn Verbruggen

mur-mur buries mountains.


Drawn to quietness and inspired by serenity with hypnotic repetition, an honest voice and dark electronic layers, mur-mur tries to leave you affected and aware of the beauty in introversion. Immerse in dark waters, with unexpected rays of light shining through.

Bio

De laatste 2 jaar is Tijnn samen met Bob Guldemond en Lisa Marijn bezig onder de naam mur-mur. De zoektocht naar onze sound is nog steeds niet voorbij. Beginnend met een akoestische aanpak, steeds verder verzonken in volledig elektronische muziek. Zijn onderzoek gaat over de constante zoektocht, maar ook de constante (natuurlijke) verandering van sound.

Vooropleiding Rockacademie een brug naar succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition), inclusief bandcoaching én CA training (solfège). Na meer dan 10 jaar zijn we niet alleen hofleverancier voor de Rockacademie maar leveren we daarnaast ook vele succesvolle studenten aan andere HBO muziekopleidingen.

Vooropleiding begint nooit te vroeg

Ervaring is een kostbaar goed. Je krijgt door de praktijkgerichte opzet van de vooropleiding volop de gelegenheid om de ervaring op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde is voor het vinden van zijn of haar weg in de jungle die "muziekindustrie" heet. 

Vooropleiding bij BMEC opent deuren

Voor veel mensen die aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, is het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens deze vooropleiding werk je met allemaal mensen die net als jij graag verder willen komen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

Vooropleiding "Artist in Progress" uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. We werken genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen? We werken graag met jou aan jouw muziek. Onze vooropleiding is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

The art of rhyme... Hone your skills!

Woordkunstenaars weet je welkom! In deze wereld, beheerst door social media, is het een steeds grotere uitdaging om tot je eigen, unieke sound te komen en daar publiek voor te vinden. Nederlandstalig, Engelstalig, no-matter-what-voor-talig, onze vooropleiding is gericht op het versterken van je artistieke statement. Heb jij wat te vertellen..?