Aanmelden
Latest news

BMEC officieel geregistreerd voor Kort Beroepsonderwijs!

BMEC officieel geregistreerd voor Kort Beroepsonderwijs!
7 september 2018

CRKBO registratie is een feit

Goed nieuws voor onze (toekomstige) studenten! Na te hebben aangetoond dat we voldoen aan de strenge eisen die het CRKBO hanteert, hebben we weer een nieuwe mijlpaal kunnen realiseren, op weg naar onze toekomstplannen. Met ingang van het huidige cursusjaar vallen onze vooropleidingen "Artist in Progress" voor studies aan de Fontys Rockacademie Tilburg, Artez Popacademie Enschede, Codarts Rotterdam, Conservatorium van Amsterdam Pop, HKU Utrecht, Conservatorium Haarlem, AMPA Tilburg, maar ook "Music Education" voor de Fontys Academie voor Muziekeducatie Tilburg voortaan onder het zogeheten "Kort Beroepsonderwijs". Hiertoe staat BMEC officieel vermeld in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs, dat wordt erkend door de Belastingdienst. Dat betekent :

  • Studiekosten aftrekbaar bij de belasting
  • BTW-vrijgesteld onderwijs, ongeacht leeftijd van de student (scheelt eventjes 21%). Dat is een voordeel dat we volledig doorberekenen aan onze studenten!

Onze Music Education vooropleiding is inmiddels van start gegaan met een groep enthousiaste en gedreven studenten, maar voor ons "Artist in Progress" programma zijn er nog enkele plaatsen vrij! Aarzel niet, zet die eerste stap op weg naar je droom, en maak nu nog een afspraak voor een persoonlijke intake sessie met Emiel Scholsberg

Vooropleiding Rockacademie een brug naar succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition), inclusief bandcoaching én CA training (solfège). Na meer dan 10 jaar zijn we niet alleen hofleverancier voor de Rockacademie maar leveren we daarnaast ook vele succesvolle studenten aan andere HBO muziekopleidingen.

Vooropleiding begint nooit te vroeg

Ervaring is een kostbaar goed. Je krijgt door de praktijkgerichte opzet van de vooropleiding volop de gelegenheid om de ervaring op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde is voor het vinden van zijn of haar weg in de jungle die "muziekindustrie" heet. 

Vooropleiding bij BMEC opent deuren

Voor veel mensen die aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, is het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens deze vooropleiding werk je met allemaal mensen die net als jij graag verder willen komen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

Vooropleiding "Artist in Progress" uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. We werken genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen? We werken graag met jou aan jouw muziek. Onze vooropleiding is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

The art of rhyme... Hone your skills!

Woordkunstenaars weet je welkom! In deze wereld, beheerst door social media, is het een steeds grotere uitdaging om tot je eigen, unieke sound te komen en daar publiek voor te vinden. Nederlandstalig, Engelstalig, no-matter-what-voor-talig, onze vooropleiding is gericht op het versterken van je artistieke statement. Heb jij wat te vertellen..?