Mensen de sterren van de hemel laten zingen?
Inspire & get Inspired
Durf jij een inspirator te zijn?
Accept the challenge!
Jouw passie voor muziek overdragen?
Ontdek hier hoe dan!

Aanmelden

Door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden meld je je aan voor een afspraak van jouw keuze en ga je akkoord met de kosten voor een sessie. Als je het formulier hebt verzonden, ontvang je meteen een automatische bevestiging van deze afspraak op het door jou opgegeven mailadres. Heb je niets ontvangen, check dan je Spambox en voeg ons toe aan jouw contacten! 

Corona geen belemmering voor intakes

Op dit moment kunnen intakes gewoon live plaatsvinden, op een fysieke locatie. Mocht dit als gevolg van overheidsbeleid echter niet mogelijk zijn, worden de intakes online georganiseerd. We maken tijdens de intakesessie gebruik van de gratis videoconferencing applicatie Zoom. Deze app leent zich vanwege de uitstekende extra mogelijkheden voor de geluidsinstellingen bij uitstek voor het werken met muziek, zowel live als met behulp van een DAW programma. Met de juiste instellingen kan er tijdens de sessie ook live gezongen en gespeeld worden op akoestische instrumenten, drums, percussie met behoud van audiokwaliteit.

Klik hier voor een heldere uitleg over hoe je je Zoom app optimaal instelt voor een live intake sessie (activeren optie “Original Audio”). 

Je bent van harte welkom, we zien uit naar de kennismaking!

Let op! Als je bij Fontys AME toelating hebt gedaan en naar aanleiding daarvan bent doorverwezen naar de vooropleiding, hoef je bij ons geen intake meer te doen. Je kunt dan meteen om een inschrijfpakket vragen! Stuur dan een kopie van de betreffende mail die je van Fontys hebt ontvangen mee.

Ik wil me graag aanmelden voor een intake Vooropleiding Docent Muziek 2024 – 2025 (Kosten €149,95 incl. btw)

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Coming up next

Latest news

Waar wil je naar zoeken?