Mensen de sterren van de hemel laten zingen?
Inspire & get Inspired
Durf jij een inspirator te zijn?
Accept the challenge!
Jouw passie voor muziek overdragen?
Ontdek hier hoe dan!

Persoonlijke groei – onze missie

Muziek is expressie, het verklanken van gevoelens. Dat betekent dat iedere artiest altijd iets van zichzelf blootgeeft als hij of zij speelt. En jezelf blootgeven, dat moet je durven. Om dit te durven, moet je je veilig voelen en op je gemak, je moet jezelf kunnen zijn. Alleen dan kun je bepaalde drempels overwinnen. Durven staan voor wie je bent, geloven in je eigen ideeen, met zelfvertrouwen jezelf kunnen presenteren, kunnen genieten van wat je doet. Dat is de kern van muziek maken.

De Fontys voltijdopleiding Docent Muziek leidt studenten op tot muzikaal inspirator. Dan ben je niet alleen iemand die het bovenstaande zelf in de praktijk brengt, maar versta je bovendien de kunst om anderen zich ook daarin te ontwikkelen. Deze uitdagende studie vraagt dus het nodige van haar docenten en studenten.

BMEC biedt jou met dit vooropleidingsprogramma een veilige omgeving waarin je kunt ontdekken of en op welke manier jij een bijdrage kunt gaan leveren aan dit prachtige beroepsveld. We willen je kennis laten maken met de filosofie en werkwijze van deze boeiende opleiding, en je de gelegenheid bieden om ook jouw eigen talenten en kwaliteiten beter te leren kennen.

Als jij met een sterk geloof in je eigen dromen en een vast vertrouwen in jezelf,  in jouw kwaliteiten en in jouw eigen muzikale intuïtie aan de voltijdstudie docent Muziek kunt beginnen, is onze missie geslaagd!

Coming up next

Latest news

Waar wil je naar zoeken?