Mensen de sterren van de hemel laten zingen?
Inspire & get Inspired
Durf jij een inspirator te zijn?
Accept the challenge!
Jouw passie voor muziek overdragen?
Ontdek hier hoe dan!

Latest news

Momenteel zijn de intakes voor de vooropleiding Docent Muziek nog in volle gang. Je kunt je hier dus nog steeds voor aanmelden!

Tijdens dit vooropleidingsprogramma van een heel cursusjaar bereiden de deelnemers zich voor op de voltijdstudie Docent Muziek aan de Fontys Academy of Arts.

Ook iets voor jou? Je kunt je nog steeds aanmelden.

 

 

Fijne Feestdagen allemaal!

Namens het hele BMEC team wens ik iedereen een heel fijne Kerst en een gelukkig Nieuwjaar!

Een diepe buiging…

Voor mensen die, gedreven door wat ze voor ogen hebben, aan een nieuw avontuur beginnen, niet wetend wat het ze brengen zal. 

Aan een vooropleiding beginnen is niet zomaar iets. Vaak moet dit in combinatie met school, studie of werk, hetgeen de nodige discipline en wilskracht vergt. Daarbij komt nog dat de uitkomst nooit gegarandeerd is. Het is dan ook prachtig en heel inspirerend om weer te mogen werken met een nieuwe groep HELDEN. 

Samen met het hele team kijken we er naar uit om aan dit nieuwe jaar te beginnen. We mogen weer aan het werk met bijzondere, gedreven en getalenteerde mensen die die ambitie hebben om het muziekvirus zoveel mogelijk te verspreiden. Wat een cadeau! 

We wensen de deelnemers een heel inspirerend jaar toe, vol ontdekkingen, ontmoetingen, inzichten en vooral heel veel voldoening! 

Coming up next

Waar wil je naar zoeken?