Aanmelden

Aanmelden

Door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden meld je je aan voor een afspraak van jouw keuze en ga je akkoord met de kosten voor een sessie. Als je het formulier hebt verzonden, ontvang je meteen een automatische bevestiging van deze afspraak op het door jou opgegeven mailadres. Heb je niets ontvangen, check dan je Spambox en voeg ons toe aan jouw contacten! 

 

Corona geen belemmering voor intakes

Op dit moment kunnen intakes gewoon live plaatsvinden, op een fysieke locatie. Mocht dit als gevolg van overheidsbeleid echter niet mogelijk zijn, worden de intakes online georganiseerd. We maken tijdens de intakesessie gebruik van de gratis videoconferencing applicatie Zoom. Deze app leent zich vanwege de uitstekende extra mogelijkheden voor de geluidsinstellingen bij uitstek voor het werken met muziek, zowel live als met behulp van een DAW programma. Met de juiste instellingen kan er tijdens de sessie ook live gezongen en gespeeld worden op akoestische instrumenten, drums, percussie met behoud van audiokwaliteit.

Klik hier voor een heldere uitleg over hoe je je Zoom app optimaal instelt voor een live intake sessie (activeren optie "Original Audio"). 

Privacy Policy BMEC


Je bent van harte welkom, we zien uit naar de kennismaking!

 

 

Voor docent Muziek:

Let op! Als je bij Fontys AME toelating hebt gedaan en naar aanleiding daarvan bent doorverwezen naar de vooropleiding, hoef je bij ons geen intake meer te doen. Je kunt dan meteen om een inschrijfpakket vragen! Stuur dan een kopie van de betreffende mail die je van Fontys hebt ontvangen mee. 

 

Vermeld hieronder jouw discipline(s)
Linkshandig? Fysieke beperkingen waar we rekening mee moeten houden? Geen probleem, wel even vermelden:

Artistic research als brug naar blijvend succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarig traject met een compleet programma dat door de opzet geschikt is voor makers in alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition).

Of je nu al jarenlang muziekmaker bent, of net je eerste serieuze stappen zet op dit pad, als je de vrijheid die artistic research biedt aandurft, staat er geen maat op je groei. Spring met ons mee, jij bent welkom!

Dit is de praktijk

Ervaring is een kostbaar goed. Het Artist in Progress traject is dan ook niet "gebaseerd op de praktijk", maar is die praktijk!

We spelen geen schooltje, maar bieden volop de gelegenheid om ervaringen en inzichten op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde zijn voor het vinden van zijn of haar eigen weg. 

Artistieke ontwikkeling = verbinding

Voor veel mensen, of ze nu aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, of al jaren actief zijn in deze wereld,  blijkt het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens dit traject, dat door sommigen als een  vooropleiding wordt ingezet, maar door anderen vaak weer veel meer als een persoonlijk, artistiek ontwikkelingstraject,  werk je met allemaal mensen die net als jij zich graag verder willen ontwikkelen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

 "Artist in Progress" programma uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarig deeltijdtraject aan, volledig gericht op artistieke ontwikkeling. 

Je hoeft geen specialist te zijn in een specifieke discipline, alle muziekmakers zijn welkom! Door het complete palet aan expertise dat we in huis hebben, wordt dit deeltijdtraject ook wel ingezet als vooropleiding in één van onderstaande disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. Zoek je het echter niet om weer "naar school te gaan", maar wil je je wel verder ontwikkelen, dan kan dit genrevrije programma zeker ook iets voor jou zijn!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact en werken vaak alleen. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen, of zoek je naar impulsen om je ideeën verder te ontwikkelen? We geloven in wederzijdse inspiratie. Come join the club...  Ons deeltijd Artist in Progress programma is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Something to say?

Ambitie. Art. Ambacht. 

Voor een artiest onlosmakelijk verbonden begrippen. Heb jij wat te vertellen..? Ontdek hoe je jouw Art, jouw Ambitie en jouw Ambacht kunt verbinden op een manier die voldoening geeft, en jou daarmee een bron van inspiratie doet zijn voor de wereld om je heen.