Aanmelden

Aanmelden

Door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden meld je je aan voor een afspraak van jouw keuze en ga je akkoord met de kosten voor een sessie. Als je het formulier hebt verzonden, ontvang je meteen een automatische bevestiging van deze afspraak op het door jou opgegeven mailadres. Heb je niets ontvangen, check dan je Spambox en voeg ons toe aan jouw contacten! 

Privacy Policy BMEC


Je bent van harte welkom, we zien uit naar de kennismaking!

 

 

Voor docent Muziek:

Let op! Als je bij Fontys AME toelating hebt gedaan en naar aanleiding daarvan bent doorverwezen naar de vooropleiding, hoef je bij ons geen intake meer te doen. Je kunt dan meteen om een inschrijfpakket vragen! Stuur dan een kopie van de betreffende mail die je van Fontys hebt ontvangen mee. 

 

Vermeld hieronder jouw discipline(s)
Linkshandig? Fysieke beperkingen waar we rekening mee moeten houden? Geen probleem, wel even vermelden:

Vooropleiding Rockacademie een brug naar succes.

Wij bieden als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines ( ook electronic music production, rap en music composition), inclusief bandcoaching én CA training (solfège). Na meer dan 10 jaar zijn we niet alleen hofleverancier voor de Rockacademie maar leveren we daarnaast ook vele succesvolle studenten aan andere HBO muziekopleidingen.

Vooropleiding begint nooit te vroeg

Ervaring is een kostbaar goed. Je krijgt door de praktijkgerichte opzet van de vooropleiding volop de gelegenheid om de ervaring op te doen die voor een artiest van onschatbare waarde is voor het vinden van zijn of haar weg in de jungle die "muziekindustrie" heet. 

Vooropleiding bij BMEC opent deuren

Voor veel mensen die aan het prille begin staan van een loopbaan in de muziek, is het vaak moeilijk om geestverwanten te vinden. Tijdens deze vooropleiding werk je met allemaal mensen die net als jij graag verder willen komen en daar hard voor willen werken. Vind hier de start van je onmisbare netwerk!

Vooropleiding "Artist in Progress" uniek in NL.

Wij bieden al meer dan 10 jaar als enige in Nederland zowel een 1- als 2-jarige vooropleiding met een compleet programma voor alle disciplines: bas, drums, gitaar, songwriting, vocals, rap, electronic music production, toetsen en music composition. We werken genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

Wegwijs in Electronic Music Production & Technology?

Veel musicproducers zijn autodidact. Een waardevol, maar tijdrovend proces. Wil je meer inzicht in zaken als workflows, FX en sidechains, mixing en mastering, om jouw tracks op niveau te krijgen? We werken graag met jou aan jouw muziek. Onze vooropleiding is genrevrij, dus alle stijlen zijn welkom!

The art of rhyme... Hone your skills!

Woordkunstenaars weet je welkom! In deze wereld, beheerst door social media, is het een steeds grotere uitdaging om tot je eigen, unieke sound te komen en daar publiek voor te vinden. Nederlandstalig, Engelstalig, no-matter-what-voor-talig, onze vooropleiding is gericht op het versterken van je artistieke statement. Heb jij wat te vertellen..?