Tijd voor nieuwe ideeën? Klaar met de zolderkamer?
Virtual tour Artist in Progress...
Inspire & get Inspired
Op zoek naar inspiratie?

Nieuwe opzet Artist in Progress programma

Met ingang van het seizoen 2022 – 2023 zal het Artist in Progress programma bestaan uit drie meerdaagse Artist Camps, verspreid over het hele seizoen. Deze Artist Camps zullen elk een eigen centraal thema hebben, gerelateerd aan artistieke ontwikkeling. Tijdens zo’n camp ben je samen met de andere deelnemers intensief gericht op een verdieping van jouw eigen creatieve proces.

“Constant interruption is the enemy of creativity”

Meerdaagse sessies blijken een heel krachtig middel om die fijne “bubble” te creëren waarin het voor makers mogelijk is om even alle afleidingen van alledag opzij te zetten en ongestoord ideeën te kunnen laten komen, stromen en uit te werken. Korte periodes met een onvoorwaardelijke focus, omringd door mensen met dezelfde drive, in een prettige, veilige omgeving die uitnodigt tot muziek maken.

Thema’s

De thema’s waaruit we een keuze maken zijn:

  • Performance (overdracht van jouw verhaal, onderzoek naar een vorm die bij jou past, bewustzijn van het podium en de plek die jij er inneemt en geeft, communicatie (met jezelf, met je publiek, met degenen met wie je het podium deelt)
  • Improvisatie (losbreken uit je vaste paden/denkpatronen, improvisatie als bron van inspiratie voor compositie, stimuleren van je creativiteit, experimenteren, kaders voor improvisatie, storytelling)
  • Songwriting & Arranging

Het Artist in Progress team dat jou samen met de andere makers meeneemt in het programma tijdens deze camps bestaat uit de volgende artiesten:

Binnenkort zullen we op de website de data voor de Artist Camps bekend maken.

Waar wil je naar zoeken?

X