Tijd voor nieuwe ideeën? Klaar met de zolderkamer?
Virtual tour Artist in Progress...
Inspire & get Inspired
Op zoek naar inspiratie?

… Ervaringen zijn niet in valuta uit te drukken …

Stichting BMEC is een zelfstandige particuliere instelling die weliswaar niet door de overheid wordt gefinancierd (toekenning van studietoelagen is daardoor uitgesloten), maar officieel geregistreerd staat bij het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Een groot deel van de studiekosten kan daardoor teruggevorderd worden van de belasting, waardoor de investering in een van onze programma’s uiteindelijk aanzienlijk lager uitvalt. Bovendien is ons aanbod daardoor vrijgesteld van BTW, een voordeel dat we rechtstreeks doorberekenen naar onze deelnemers. 

  • 0% BTW over cursusgeld
  • Studiekosten aftrekbaar

Corona-update:

Als gevolg van de COVID-19 perikelen waar iedereen op dit moment zijn of haar weg in probeert te vinden, houden we rekening met verschillende scenario’s bij het hervatten van het nieuwe seizoen. De tarieven zoals die hieronder worden aangegeven zijn gebaseerd op een ‘normaal’ seizoen.

Als we hier ingrijpend van af moeten wijken, zullen de tarieven navenant worden aangepast. Hierover valt op dit moment nog niet veel te zeggen, maar we houden er bij de prijsbepaling van ons aanbod zeer zeker rekening mee!

Artist in Progress Retreat

  • Deelname 4-daagse Artist in Progress Retreat “Je eigen geluid” – prijs wordt zsm bekendgemaakt
  • Deelname 4-daagse Artist in Progress Retreat “Improvisatie” – prijs wordt zsm bekendgemaakt
  • Deelname 4-daagse Artist in Progress Retreat “Performance” – prijs wordt zsm bekendgemaakt
  •  

Kosten : 

Art Career Consult

Kosten : € 149,95 incl. btw

Coming up next

Latest news

Waar wil je naar zoeken?