Tijd voor nieuwe ideeën? Klaar met de zolderkamer?
Virtual tour Artist in Progress...
Inspire & get Inspired
Op zoek naar inspiratie?

Aanmelden

Door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden meld je je aan voor een afspraak en ga je in het geval van een Art Career Consult akkoord met de kosten voor een sessie. Als je het formulier hebt verzonden, ontvang je meteen een automatische bevestiging van deze aanvraag op het door jou opgegeven mailadres. Heb je niets ontvangen, check dan je Spambox en voeg ons toe aan jouw contacten! 

Corona geen belemmering voor afspraken

Op dit moment kunnen Art Career Consults gewoon live plaatsvinden, op een fysieke locatie. Mocht dit als gevolg van overheidsbeleid echter niet mogelijk zijn, worden deze sessies online georganiseerd. We maken tijdens de sessie dan gebruik van de gratis videoconferencing applicatie Zoom. Deze app leent zich vanwege de uitstekende extra mogelijkheden voor de geluidsinstellingen bij uitstek voor het werken met muziek, zowel live als met behulp van een DAW programma. Met de juiste instellingen kan er tijdens de sessie ook live gezongen en gespeeld worden op akoestische instrumenten, drums, percussie met behoud van audiokwaliteit.

Klik hier voor een heldere uitleg over hoe je je Zoom app optimaal instelt voor een live intake sessie (activeren optie “Original Audio”). 

Je bent van harte welkom, we zien uit naar de kennismaking!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Coming up next

Latest news

Waar wil je naar zoeken?